Workshops/Coaching

Coachen is een ruim begrip: ik heb ooit een zakenman geholpen vrijer te spreken in het openbaar, maar ik coach ook professionele performers om beter door een auditie te komen, of om losser en authentieker te performen. Ik help graag bij brainstormen en bij theatermaken. Ik regisseer voorstellingen en afsluitingen en geef workshops aan diverse beroeps- en amateuropleidingen.

Ik heb (eind)voorstellingen gemaakt met leerlingen op basis- en middelbare scholen. Ik help graag met voorlezen en presenteren.

Ik werk ook met bedrijven. Voor de fusie van Westland naar ING heb ik de medewerkers geholpen hun frustraties om te zetten in hilarische scenes, waardoor zij met meer vrede de veranderingen doorkwamen. Ik heb eenakters geschreven en gespeeld voor diverse grote bedrijven (Bouwfonds, ING, ABN/AMRO, NS, Oracle, Sikkens, New Fysic).

Ik kan uw bedrijf helpen uw gedachten en ideeën om te zetten in een theatervorm voor congressen, bijeenkomsten en feesten.

Voor My voice in Jazz coachte ik amateurs om beter te interpreteren en zich beter te presenteren. Ik coach stemacteurs in diverse branches.

Uiteindelijk kan ik iedereen helpen om vrijer en steviger in je vel te zitten,  je vlotter te presenteren, geloofwaardiger over te komen, je verhaal helderder neer te zetten en meer showbizz in je leven te brengen!

418382_256712087739217_2058599585_n-1