Club Carolina Corona Proof!

24 juni 2020 - Nu de quarantaine ten einde loopt, moeten we weer terug in het zadel. En aangezien ik mijn hele leven al Cultureel Ondernemer ben, steun ik degenen die hun nek uitsteken met Corona Proof initiatieven. En […] Lees verder »

Tante Bennie heb een kutkerst

08 december 2019 - 03/12 Tante Bennie heb een kutkerst locatie: Theater Walhalla, Rotterdam Tijd: 20.30 uur Tante Bennie heb een kutkerst is een (volledig uitverkochte!) kerstvoorstelling die speelt in Theater Walhalla in Rotterdam van 3 dec t/m 29 […] Lees verder »

Op Kleine Schaal Festival

12 april 2019 - Mout & Mennen: meisje en gitaar, intiem en integer. Op zondagmiddag 26 mei spelen gitarist Leon Mennen en ik 3x keer een ruim half uur op het charmante muziekfestival Op Kleine Schaal in Burgerbrug. Met […] Lees verder »

De Gooische Molenaar

12 maart 2019 - Net als vorig jaar doe ik weer mee met de Theaterroute Huizen. Van dinsdag 26 maart t/m 30 maart sta ik in het Huizer Museum, één van de vele bijzondere locaties op de theaterroute. Ik […] Lees verder »

Theaterroute Huizen

02 april 2018 - De Architect. Rol in één van de negen voorstellingen in de Theaterroute Huizen. Ik speelde de rol van een vrouw die bijna een jaar vermist is geweest, waarna bleek dat ze vermoord en begraven was […] Lees verder »

Oldtimers

03 mei 2017 - Op 30 april ging Oldtimers in première: een zwarte komedie voor en door ouderen. Een coproductie van professionele- en amateurspelers. We spelen in verzorgingshuizen, woongroepen en kleine theater. Script: Marielle van Sauers, regie: Marjorie Boston. Lees verder »