Prettig praten en presenteren

02 maart 2024 - Ik mocht een workshop geven aan 70 Babsen in Purmerend via www.cloud9.nl Dat was leuk en de lachsalvo’s waren niet van de lucht! Ik doe dit vaker: voor beginnende (en -ervaren) stemacteurs, maar ook voor […] Lees verder »

DNA Douane

17 april 2023 - Elk seizoen heeft een verrassing, dit seizoen is dat een spektakel! Ik speel een rol in de speciaal op maat gemaakte muziektheatervoorstelling voor en over de douane Nederland, in het kader van 425 jaar douane. […] Lees verder »

Meesterklas voice over met Ilari Hoevenaars

09 oktober 2022 - Ik geef al jaren les, vroeger vooral zanginterpretatie aan theateropleidingen en conservatoria en een incidentele regie. De laatste jaren geef ik trainingen in stemgebruik en spreken in het openbaar via www.prettigpraten.nl: in groepsverband en één […] Lees verder »

Club Carolina Corona Proof!

24 juni 2020 - Nu de quarantaine ten einde loopt, moeten we weer terug in het zadel. En aangezien ik mijn hele leven al Cultureel Ondernemer ben, steun ik degenen die hun nek uitsteken met Corona Proof initiatieven. En […] Lees verder »

Tante Bennie heb een kutkerst

08 december 2019 - 03/12 Tante Bennie heb een kutkerst locatie: Theater Walhalla, Rotterdam Tijd: 20.30 uur Tante Bennie heb een kutkerst is een (volledig uitverkochte!) kerstvoorstelling die speelt in Theater Walhalla in Rotterdam van 3 dec t/m 29 […] Lees verder »

Op Kleine Schaal Festival

12 april 2019 - Mout & Mennen: meisje en gitaar, intiem en integer. Op zondagmiddag 26 mei spelen gitarist Leon Mennen en ik 3x keer een ruim half uur op het charmante muziekfestival Op Kleine Schaal in Burgerbrug. Met […] Lees verder »

De Gooische Molenaar

12 maart 2019 - Net als vorig jaar doe ik weer mee met de Theaterroute Huizen. Van dinsdag 26 maart t/m 30 maart sta ik in het Huizer Museum, één van de vele bijzondere locaties op de theaterroute. Ik […] Lees verder »