terug naar agenda
11/12 Club Carolina
locatie: Tobacco Theater, Nes 75, Amsterdam
Tijd: 16.00 uur tot 19.00 uur

Club Carolina en het Tobacco Theater: een match made in Amsterdam! Goede muziek, humoristische observaties en intieme en hilarische gesprekken met ervaren vakvrienden. En dat alles met je vrienden en familie aan je eigen tafel met bediening, onder het genot van heerlijke hapjes (inclusief!) en een gratis Carolina Cocktail!

Tickets en meer informatie

Special Guests

Schrijver/cabaretier Jacques Klöters, bekend van Don Quischocking, het zondagochtendprogramma ‘De Sandwich’ en samensteller van diverse bundels over het Nederlandse amusement en oude liedjes. Toen ik nog op de Kleinkunstakademie zat, bracht ik vele middagen door in het NTI (Ned. Theater Instituut) waar hij toen werkte. Jacques schrijft prachtig en weet gewoon alles! Ik roep een naam en hij vertelt. Met liefde en humor, dat is onze verbinding.

Maarten Koningsberger is een wereldberoemde bariton; hij zong in in Het Concertgebouw, maar ook in Carnegie Hall in New York en in Londen, China, Kapstad en in Wenen, om maar iets te noemen.. Hij heeft 30 cd’s op zijn naam staan, van Dowland tot Jazz en geeft les aan het Conservatorium in Amsterdam en in Parijs. Maar hij raakte me ook door zijn masterclasses op tv, waar hij de liedkunst overbracht aan populaire zangers en cabaretiers.

Marjolijn Touw en ik kennen elkaar van de Akademie voor Kleinkunst en woonden daarna jaren vlak bij elkaar; buurvrouwen dus, collega’s en hartsvriendinnen. Marjolijn en Stanley Burleson stonden naast elkaar in de de shows van Karin Bloemen en daarna maakte Marjolijn carrière in de musicalwereld. Ze speelde hoofdrollen in Chicago, The Wiz, Ciske de Rat en Sister Act, maar maakte ook solo programma’s en stond o.a. met Frans Mulder op het toneel. Maar ze doet nog zoveel meer! Daar gaan we het vast over hebben.