terug naar agenda
06/11 Club Carolina
locatie: Tobacco Theater, Nes 75, Amsterdam
Tijd: 16.30 uur tot 19.30 uur

Carolina en het Tobacco Theater: een match made in Amsterdam! Goede muziek, humoristische observaties en intieme en hilarische gesprekken met ervaren vakvrienden. En dat alles met je vrienden en familie aan je eigen tafel met bediening, onder het genot van heerlijke hapjes (inclusief!) en een gratis Carolina Cocktail!

Tickets en meer informatie

Special Guests: Frans van Deursen en Stanley Burleson

Multi talent Frans van Deursen zingt van zijn cd 'Scherven van een leeg gedronken nacht', Tom Waits in zijn eigen Nederlandstalige bewerkingen. En natuurlijk zingt hij met Carolina. En ze praat met hem. Hij heeft genoeg te vertellen.
Frans van Deursen is een echte creatieve duizendpoot. Ook hij speelde en zong¬†in grote producties, maar hij maakte ook¬†vertalingen, schreef stukken en bracht meerdere cd’s uit; Tom Waits in eigen bewerking en Leo Vroman op muziek. Hij houdt -net als ik- niet van het herhalen van een kunstje. Dat schept een band!

 

 

Stanley Burleson behoeft nauwelijks introductie. Hij speelde talloze grote rollen in grote musicals, won daarmee twee musical awards (Elisabeth en Passion en won er nog twee voor de choreografie van Ciske de rat en Joseph. Nu heeft hij zijn eigen onemanshow. Wij kennen mekaar al vanaf de tijd dat hij met Karin Bloemen werkte, maar stonden pas in Beaty and the Beast samen op het toneel. Nu weer even dus, jippiiieeee!!!

Stanley Burleson behoeft nauwelijks introductie. Hij speelde grote rollen in talloze musicals (Cats, Evita, Elisabeth, Passion, Miss Saigon), won twee musical awards en ook meteen maar twee awards voor zijn werk als choreograaf (Ciske de Rat en Joseph). Nu heeft hij zijn eigen onemanshow. We kennen mekaar al vanaf de tijd dat hij met Karin Bloemen werkte, maar stonden pas in Beauty and the Beast samen op het toneel. En nu dus weer even, jippiieee!!