Op Kleine Schaal Festival

12 april 2019 - Mout & Mennen: meisje en gitaar, intiem en integer. Op zondagmiddag 26 mei spelen gitarist Leon Mennen en ik 3x keer een ruim half uur op het charmante muziekfestival Op Kleine Schaal in Burgerbrug. Met […] Lees verder »

De Gooische Molenaar

12 maart 2019 - Net als vorig jaar doe ik weer mee met de Theaterroute Huizen. Van dinsdag 26 maart t/m 30 maart sta ik in het Huizer Museum, één van de vele bijzondere locaties op de theaterroute. Ik […] Lees verder »

Theaterroute Huizen

02 april 2018 - De Architect. Rol in één van de negen voorstellingen in de Theaterroute Huizen. Ik speelde de rol van een vrouw die bijna een jaar vermist is geweest, waarna bleek dat ze vermoord en begraven was […] Lees verder »

Oldtimers

03 mei 2017 - Op 30 april ging Oldtimers in première: een zwarte komedie voor en door ouderen. Een coproductie van professionele- en amateurspelers. We spelen in verzorgingshuizen, woongroepen en kleine theater. Script: Marielle van Sauers, regie: Marjorie Boston. Lees verder »

Club Carolina gaat door!

28 januari 2017 - Na een succesvolle eerste reeks gaan we door met Club Carolina in het sfeervolle, gastvrije Tobacco Theater! Club Carolina: een concept, dat even oud als nieuw is: een nachtclub op zondagmiddag met goede live-muziek en […] Lees verder »

Familie Kruys

17 januari 2017 - Binnenkort begint er weer een nieuwe serie Familie Kruys @RTL4. Heerlijk om de bitch te mogen spelen! Ja, dan had ze het maar niet met mijn man moeten aanleggen.. (de leukste acteur van Nederland: Marcel […] Lees verder »