Oldtimers

03 mei 2017 - Op 30 april ging Oldtimers in première: een zwarte komedie voor en door ouderen. Een coproductie van professionele- en amateurspelers. We spelen in verzorgingshuizen, woongroepen en kleine theater. Script: Marielle van Sauers, regie: Marjorie Boston. Lees verder »

Club Carolina gaat door!

28 januari 2017 - Na een succesvolle eerste reeks gaan we door met Club Carolina in het sfeervolle, gastvrije Tobacco Theater! Club Carolina: een concept, dat even oud als nieuw is: een nachtclub op zondagmiddag met goede live-muziek en […] Lees verder »

Familie Kruys

17 januari 2017 - Binnenkort begint er weer een nieuwe serie Familie Kruys @RTL4. Heerlijk om de bitch te mogen spelen! Ja, dan had ze het maar niet met mijn man moeten aanleggen.. (de leukste acteur van Nederland: Marcel […] Lees verder »

De stem van de HTM

03 september 2016 - Duizenden reizigers horen dagelijks haar mededelingen. En dat al tien jaar. Hoogste tijd voor de vraag: van wie is die stem van het openbaar vervoer van HTM? AD, 3 september 2016, tekst: Albert Kok, foto’s: […] Lees verder »

De bekendste stem van Rotterdam

27 augustus 2016 - Iedereen heeft haar wel eens gehoord, maar hoe ze er uitziet weet niemand. Carolina Mout (54) is de stem van het openbaar vervoer in Rotterdam. En van de Vodafone-voicemail. AD, 27 augustus 2016, tekst: Marjolein […] Lees verder »

Club Carolina is geboren!

23 juli 2016 - Mout & de Zware Jongens wachten niet meer. We slaan opnieuw toe! Na een succesvol eerste seizoen in De Wachtkamer, waarmee we maandelijks een zondagmiddag in het sfeervolle, super intieme theatertje Het Perron in Amsterdam […] Lees verder »

We Want More!

24 april 2016 - Wat een verrassing! Ik doe onverwacht mee aan het leukste TheaterToetje van dit seizoen; We Want More! Een muzikale komedie over de reünie van een vrouwenkoor. Geschreven door mijn oude maatje Bodil de la Parra, […] Lees verder »